abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

tennisles

Tennisschool ALL-IN VOF verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In dit privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Tennisschool ALL-IN VOF

Wat zijn persoonsgegevens?

Er zijn gegevens die iets over jou zeggen. Bijvoorbeeld je naam, adres, leeftijd. Wanneer (een combinatie van) deze gegevens naar jou herleid kunnen worden spreken we over persoonsgegevens. Bijvoorbeeld je adres of e-mailadres. Maar bijvoorbeeld ook je voornaam samen met je geboortedatum. Wanneer anderen die persoonsgegevens hebben, moeten ze daar zorgvuldig mee omgaan. Ook foto’s en video’s worden gezien als persoonsgegevens.

 

 

 

Van wie verwerkt Tennisschool ALL-IN persoonsgegevens?

Tennisschool ALL-IN verwerkt persoonsgegevens van mensen met wie wij direct of indirect een relatie hebben, willen krijgen of hebben gehad. Dat zijn bijvoorbeeld gegevens van:

  • Medewerkers, vrijwilligers en stagiairs van de bij Tennisschool ALL-IN aangesloten organisatieonderdelen (groepen, regio’s, verenigingen, etc.)
  • Mensen die interesse tonen in tennisles, tennistoernooitjes, andere sportactiviteiten of in overige diensten die Tennisschool ALL-IN aanbiedt. Of ooit één van deze diensten heeft afgenomen bij Tennisschool ALL-IN.
  • Mensen die aan een bedrijf of organisatie verbonden zijn, waar wij een relatie mee hebben, willen krijgen of hebben gehad.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Alle organisatieonderdelen van Tennisschool ALL-IN verwerken persoonsgegevens in Excel. Uitsluitend de medewerkers op kantoor (administratie) verwerken deze gegevens. Op dit moment zijn dat drie medewerkers, waaronder de eigenaar van Tennisschool ALL-IN, Joris Kleinloog.

 

Waarvoor verwerkt Tennisschool ALL-IN persoonsgegevens?

Als je van de diensten van Tennisschool ALL-IN gebruik wil maken of aan de slag wilt gaan als vrijwilliger/stagiair/medewerker of een andere relatie met ons aan wilt gaan, hebben we persoonsgegevens nodig. Met behulp van je gegevens kunnen we je op de juiste wijze aanmelden en onze diensten aanbieden.

Als je eenmaal klant of relatie van Tennisschool ALL-IN bent, dan willen we je goed van dienst zijn. Wij gebruiken je naam en adresgegevens bijvoorbeeld om contact met je te onderhouden en je te informeren over Tennisschool ALL-IN gerelateerde zaken, maar ook als je een vraag stelt, verwerken wij je gegevens om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo ontvangt u gericht uitnodigingen voor optionele toernooitjes en andere activiteiten waar u aan mee mag doen omdat u klant bent.

Gegevens kunnen ook gebruikt worden voor promotie- of marketingdoeleinden. Bijvoorbeeld om je te informeren over het cursusaanbod voor een nieuw seizoen. Wil je niet benaderd worden door een bepaald organisatieonderdeel? Dan kun je dit aangeven door op de betreffende mail te antwoorden en dit aan ons door te geven. Wanneer je vier seizoenen (2 jaar) geen gebruik hebt gemaakt van onze diensten word je automatisch niet meer benaderd door ons.

Tot slot zijn er praktische zaken waarvoor we gegevens verwerken. Zo krijgen de instructeurs de geboortedatum en telefoonnummer van een cursist ter ondersteuning van de organisatie van hun tennisles (lesplanning, voorbereiding, kunnen afbellen bij calamiteiten enz.) Ook verwerken wij de gegevens ter ondersteuning van administratieve processen rondom facturatie enzovoorts.

 

Verwerkt Tennisschool ALL-IN ook bijzondere persoonsgegevens?

Bijzondere persoonsgegevens zijn gevoelige gegevens, bijvoorbeeld over gezondheid, strafrechtelijk verleden, etnische gegevens of gegevens betreffende ras.

Wij verwerken alleen bijzondere persoonsgegevens als wij dat moeten op basis van de wet, met jouw toestemming of als je dat ons vraagt. In dat laatste geval verwerken wij deze gegevens alleen als dat noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Je kunt hierbij denken aan zaken omtrent gezondheid en/of psychische gesteldheid waarvan het handig is als de instructeur hiervan op de hoogte is.

 

Hoe gaat Tennisschool ALL-IN om met foto’s en films gemaakt tijdens een dienstverlening?

Tijdens de lessen kunnen er beelden opgenomen worden (foto’s of video) door de leraar of tennisschool. Deze beelden zullen uitsluitend worden gebruikt om de kwaliteit van de diensten te verhogen. De beelden kunnen intern worden getoond aan medewerkers (leraren) van de tennisschool met als doel om het niveau van onze diensten te verhogen. De beelden worden na gebruik gewist en zeker niet zonder toestemming geplaatst in sociale media of op onze website.

Voor foto's/video’s die gemaakt worden tijdens evenementen/activiteiten/toernooien georganiseerd door Tennisschool ALL-IN geldt dat we er vanuit gaan dat deze op Facebook, Twitter, website, folders en andere media gebruikt mogen worden. Indien vooraf aangegeven wordt door u dat dit niet is toegestaan zullen we dit ook niet doen. Wanneer u niet van tevoren aangeeft geen toestemming te verlenen gaan we er vanuit dat dit wel is toegestaan. Mocht u na het door ons plaatsen van een foto of video toch wensen dat we deze alsnog verwijderen dan kunt u contact met ons opnemen en zullen we ons uiterste best doen om dit alsnog te verwijderen indien mogelijk.

 

Hoe gaat Tennisschool ALL-IN met mijn persoonsgegevens om?

Je persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en niet langer dan noodzakelijk is voor normaal gebruik binnen de Tennisschool of het doel waarvoor zij zijn, verwerkt. Na 2 jaar geen gebruik te hebben gemaakt van onze diensten worden de bewaarde gegevens niet meer actief gebruikt. We bewaren na die tijd uitsluitend nog persoonsgegevens die wij moeten bewaren.

 

Wie kan er bij mijn persoonsgegevens?

Je kunt zelf bij je persoonsgegevens. Door ons te mailen, te bellen of te bezoeken op kantoor kan je alle persoonsgegevens met betrekking tot de dienst die je afneemt bij Tennisschool ALL-IN opvragen en indien gewenst aanpassen.

Daarnaast kunnen de medewerkers op kantoor je gegevens inzien. Leraren krijgen uitsluitend gegevens in te zien welke voor de organisatie van de door hun verzorgde dienst noodzakelijk is.

Binnen een organisatieonderdeel kunnen deelnemers met toestemming van elkaar een beperkt deel van elkaars persoonsgegevens inzien. Meestal is dit het spelniveau, geboortedatum, beschikbaarheid en/of telefoonnummer. Soms op afspraak ook elkaars emailadres. Dat kan handig zijn, voor het maken van onderlinge afspraken.

 

Uitwisseling van persoonsgegevens binnen Tennisschool ALL-IN

Willen wij gegevens voor een ander doel gebruiken dan waarvoor ze oorspronkelijk verwerkt waren? Dan kunnen wij dat alleen wanneer er tussen beide doelen een nauwe verwantschap bestaat. Bijvoorbeeld als je je inschrijft voor een evenement en daarvoor contactgegevens direct uit de administratie worden opgehaald. Tennisschool ALL-IN kan en mag geen gegevens uitwisselen met externe partijen. Uitzondering hierop zijn de persoonsgegevens die wij verstrekken aan ledenadministraties van verenigingen indien u gebruik maakt van een dienst van ons op de banen bij deze vereniging. Dit met als doel om te kijken of je lid bent van de vereniging. Hiervoor verstrekken wij uitsluitend de naam en geboortedatum en de dag en tijd waarop de dienst wordt afgenomen.

 

Hoelang worden mijn gegevens bewaard?

Gegevens gerelateerd aan de diensten die je afneemt bij Tennisschool ALL-IN worden in beperkte vorm na uitschrijving bewaard om statistische informatie zoals klanten aantallen over de jaren heen, juist te kunnen blijven genereren. Na 2 jaar geen gebruik te hebben gemaakt van onze diensten worden de bewaarde gegevens niet meer actief gebruikt.

Voor het bewaren van deze gegevens gelden de wettelijk bepaalde voorschriften.

 

Welke regels gelden bij de verwerking van persoonsgegevens?

Bij de verwerking van persoonsgegevens is Tennisschool ALL-IN gebonden aan de daarvoor geldende wet- en regelgeving.

 

Kan ik zien welke gegevens Tennisschool ALL-IN van mij verwerkt?

Wij verwerken voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummers en emailadres. Tevens verwerken wij waar, wanneer en bij wie u een dienst bij ons afneemt, het bedrag dat hiervoor door ons in rekening wordt gebracht en uw speelniveau indien noodzakelijk voor de organisatie van huidige en/of toekomstige diensten.

Bij prestatiegerichte tennissers verwerken we ook gegevens in een word document omtrent de technische, tactische, mentale en conditionele ontwikkeling op tennisgebied.

 

Waar kan ik terecht met een vraag of klacht?

Voor vragen of klachten over de verwerking van persoonsgegevens door Tennisschool ALL-IN kun je ook altijd contact opnemen met Tennisschool ALL-IN via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0229-260 771.

 

Wijzigingen privacy beleid

Tennisschool ALL-IN behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid.

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.