abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

GijsBrouwertwee

 

 

GijsBrouwerOldenzaal

 

 

ALL-IN TROTS;

GIJS BROUWER BIJ BESTE 900 SPELERS VAN DE WERELD

TV Hoorn lid Gijs Brouwer heeft de finale bereikt van het $10.000,- Future toernooi in Oldenzaal. Door deze fantastische prestatie zal Gijs rond plaats 900 van de ATP wereldranglijst komen.

Gijs trainde van zijn 7e tot zijn 18e jaar al bij ALL-IN. Hij is begonnen met trainen bij de huidige eigenaar van de tennisschool Joris Kleinloog. Joris vertelt enthousiast “wat een mooie prestatie van Gijs. We waren al apetrots dat Gijs Nederlands Kampioen werd t/m 18 jaar. In juni behaalde hij al de kwart finale in Alkmaar en nu zelfs de finale!

 

 

Persoonlijke aanpak

Wij hebben voor onze selectiespelers een persoonlijke aanpak met een plan op maat. Zo is met Gijs, zijn ouders en zijn individuele leraar Marcel Petitjean ieder half jaar zijn ontwikkeling en trainingsplan besproken. We geloven in het trainen zo dicht mogelijk bij huis en bij één instantie. Wel zoeken we de beste partners om mee samen te werken als een speler ons echt ontgroeit.

 

Belang van de speler

Zo is Gijs toen hij 16 jaar werd gedeeltelijk bij voormalig Davis Cup Captain Michiel Schapers gaan trainen. Schapers wilde vanaf het begin af aan Gijs verder door ontwikkelen samen met ALL-IN. Hij nam ook regelmatig contact met ons op. Echt heel goed dat het commercieel belang op zij werd geschoven en er in het belang van Gijs werd gehandeld. Een kracht van Gijs en zijn ouders is dat ze zich nooit gek hebben laten maken door mooie praatjes van andere tennisscholen en trainers.  Hij heeft gelooft in de aanpak van ALL-IN en in zijn eigen plan. Op dit moment volgt Gijs geheel zijn eigen weg met een full time programma om zich nog verder door te ontwikkelen. Zelfs nu voelt hij zich nooit “te goed” en komt hij bij ons mee sparren als hij in Hoorn is. We hopen dat Gijs deze lijn doorzet en wie weet waar dat eindigt?! Gefeliciteerd Gijs, zet hem op, we zijn trots op  je!”

 

 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.