abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Vanaf oktober starten er weer nieuwe cursussen voor jeugd beginners. We bieden 22 lessen van 50 minuten aan voor maar € 140,- per persoon. Geen lidmaatschap nodig, wij zorgen voor een racket en de les is heerlijk overdekt en gaat dus altijd door. Op Sportcentrum Hoorn en bij Indoor Tennis Club Hoogwoud mag jeugd ook nog eens onbeperkt (gratis) gebruik maken van de binnenbanen van maandag t/m vrijdag tussen 15:00 en 19:00 uur van oktober t/m maart!

 

De groep van een jeugd beginnerscursus bestaat uit maximaal 12 kinderen. Wij zorgen voor een tennisracket voor tijdens de les. Omdat de lessen overdekt worden verzorgd kunnen we gebruik maken van de ballenmachine, de muur, de mininetjes en gaan de lessen altijd door zonder invloed van regen en wind. Bij ons zit niemand aan een lidmaatschap vast van een vereniging. Dus zonder verplichtingen ervaren hoe leuk het is om te tennissen! 

 

In het winterseizoen heeft u keuze uit:

-Indoor Tennis Club Hoogwoud (De Weyver)

-Sportcentrum Hoorn, De Koedshal (Oosterblokker)

-De Stebo Tennishal (Hem)

-De Dars (Wervershoof) 

-Enkhuizen Sportcentrum

 

Allemaal overdekt en dichtbij huis!

 

De eerstvolgende cursussen starten vanaf oktober 2017. Tot 20 september kunt u de beschikbaarheid van uw kind aan ons doorgeven. Dan kunnen we daar rekening mee houden. We geven op zich les van maandag t/m zaterdag. Op 21 september kijken we wanneer de meeste jeugd beschikbaar is en bepalen we de definitieve dagen en tijden per leeftijdsgroep. We starten in de week van 2 oktober.

 

Bel naar 0229-260 771 of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en/of aanmelden.

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.