abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

  

IEDERE WEEK TENNISLES MET EEN VASTE GROEP

Bij de gevorderde jeugd worden trainingsgroepen ingedeeld op basis van spelniveau en leeftijd. Deze cursussen worden gegeven in groepen van 4, 6 of 8 kinderen. Acht kinderen kunnen les krijgen op één of twee banen. Dit naar gelang uw keuze én onze mogelijkheden. Het is ook mogelijk individuele- of duotrainingen te krijgen. U kunt zelf bepalen hoeveel trainingen uw kind per week wil volgen. We verzorgen les van maandag t/m zaterdag.

 

COMBINEER DE LES MET WEDSTRIJDEN 

Voor jeugd die training wil én wedstrijden wil spelen bieden we vanaf november weer de Tennisgames aan op de binnenbanen van het Sportcentrum Hoorn. Een leuke competitie op diverse zondagen van november t/m maart. Ook is er een geel/prestatieve poule. Aanmelden kan in de categorie oranje (driekwart tennis enkelspel op halve baan met tramrails), groen (hele baan dubbelspel en enkelspel met groene bal) of geel (hele baan dubbelspel en enkelspel met gele bal). Ook is er een speciale geel/prestatief poule.

 

Een deelnemer moet in staat zijn en het leuk vinden om zelfstandig een wedstrijd te spelen. Bel of mail ons voor meer informatie en/of aanmelden.

 

ONBEPERKT GEBRUIK VAN DE BINNENBANEN VOOR JEUGD OP SPORTCENTRUM HOORN

Ook komend winterseizoen mag jeugd die minimaal 1 keer per week tennisles volgt, ook gratis binnen met elkaar tennissen van maandag t/m vrijdag tussen 15:00 en 19:00 uur. Met jeugd die geen training volgt of met volwassenen mag gespeeld worden tegen een gereduceerd tarief (slechts € 10,- per uur!).

 

TENNIS CONDITIETRAINING

Ieder seizoen starten ook de speciaal op tennis gericht conditie-trainingen voor de jeugd. Deze conditie-training wordt in principe door één van onze hoofdtrainers verzorgd op een tennisbaan. Vaak wordt door de jongelui op dezelfde dag ook nog een tennisles gevolgd. De terugkoppeling van de conditietraining naar tennis is dan optimaal waar te nemen door de speler.

 

Bij deze trainingen moet niet gedacht worden aan zware inspanningen. Er zal vooral gewerkt worden aan loopscholing, veelzijdig bewegen, balans- en coördinatie-oefeningen en start-snelheidontwikkeling. Deze training is eigenlijk een ‘must’ voor alle jongelui die het beste uit hun tennis willen halen! Goed bewegen is een voorwaarde om een zeer hoog niveau te bereiken.

 

EEN GOED PLAN IS MAATWERK

Om op korte- en lange termijn optimaal te kunnen ontwikkelen is maatwerk nodig. Wij bieden die graag. We maken graag een afspraak met u en uw kind om te bekijken en te bespreken wat het beste plan voor uw kind naar onze mening is. Bel naar 0229-260 771 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.