abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

IEDERE WEEK LES MET EEN VASTE GROEP

 

Vanaf oktober 2019 starten er weer nieuwe cursussen voor jeugd beginners. We bieden 22 lessen van 50 minuten aan voor maar € 145,- per persoon. Geen lidmaatschap nodig, wij zorgen voor een racket en de les is heerlijk overdekt en gaat dus altijd door. Op Sportcentrum Hoorn mag jeugd ook nog eens onbeperkt (gratis) gebruik maken van de binnenbanen van maandag t/m vrijdag tussen 15:00 en 19:00 uur van oktober t/m maart!

 

De groep van een jeugd beginnerscursus bestaat uit maximaal 12 kinderen. Wij zorgen voor een tennisracket voor tijdens de les. Omdat de lessen overdekt worden verzorgd kunnen we gebruik maken van de ballenmachine, de muur, de mininetjes en gaan de lessen altijd door zonder invloed van regen en wind. Bij ons zit niemand aan een lidmaatschap vast van een vereniging. Dus zonder verplichtingen ervaren hoe leuk het is om te tennissen! 

 

In het winterseizoen heeft u keuze uit:

 

-Sportcentrum Hoorn 

-De Koedshal (Oosterblokker)

-De Dars (Wervershoof) 

-Enkhuizen Sportcentrum

 

Allemaal overdekt en dichtbij huis!

 

De eerstvolgende cursussen starten vanaf oktober 2019. Een gratis proefles volgen kan vaak ook. Bel of mail ons even om een afspraak te maken.

 

Bel naar 0229-260 771 of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

MEER DAN ALLEEN TENNISLES

Speciaal voor de pure beginners verzorgen we een aantal extra tennismomenten naast de tennisles. Zo zijn er leerdagen om voor het eerst wedstrijdjes te leren spelen in een ontspannen sfeer. Daarnaast organiseren we één à twee keer per seizoen een gezelligheidstoernooi op een zondagmiddag. Daar spelen de kinderen drie korte wedstrijdjes. Daarnaast gaan ze meerdere tennisspelletjes doen. Zo is het leuk, sportief en leerzaam. 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.