abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Gijs Brouwer 2012-1Aan prestatieve spelers biedt ALL-IN een volledig trainingsprogramma. Van jong tot oud, een ieder krijgt een plan op maat. Conditietraining, fitnessprogramma (vanaf 16 jaar), individuele begeleiding, wedstrijdbegeleiding en contact met scholen (daar waar nodig) en eens per seizoen een oudergesprek behoort allemaal tot de mogelijkheden. Continuïteit, aandacht en dicht bij huis trainen is ALL-IN!

 

De trainingen worden in het zomerseizoen verzorgd op de buitenbanen van Tennisvereniging Hoorn. Iedere speler dient dan lid te zijn van TV Hoorn. TV Hoorn speelt met de jeugd competitie tot aan hoofdklasse niveau. Bij de volwassenen speelt het eerste team in de eerste klasse van de landelijke KNLTB competitie. Meerdere categorie 2 spelers zijn daardoor in april/mei te bewonderen op het mooie park van TV Hoorn.

 

Gedurende het winterseizoen wordt op de binnenbanen van het Sportcentrum Hoorn en/of Tenniscentrum De Koedshal in Oosterblokker getraind. Gedurende het winterseizoen maakt het niet uit waar iemand lid is. Zo trainen op dit moment prestatieve spelers uit de hele regio bij ons.

 

Tennisvereniging Hoorn heeft een "prestatief jeugdplan". Jeugd die tot dit plan behoort krijgt een aantal extra's;

 

- Van oktober tm maart mag op maandag tm vrijdag tussen 15:00 en 19:00 uur onbeperkt gebruik worden gemaakt van de binnenbanen van Sportcentrum Hoorn.

- Voor spelers van 15 jaar en ouder is een ruime korting op een fitness programma mogelijk.

- In augustus wordt er voor jeugd een prestatief tenniskamp georganiseerd.

- Gedurende het winterseizoen krijgt de jeugd gratis 20 conditietrainingen!

- In het winterseizoen een subsidie op de winter tennisgames (wedstrijden op vijf zondagen in Hoorn).

- Tijdens de wintertennisgames is een selectietrainer een aantal keer aanwezig om de wedstrijden te bekijken en te bespreken.

- Een aantal keer per jaar organiseren we gratis extra trainingen met een bepaald thema.

- Regelmatig zorgt de tennisschool en/of de vereniging voor speciale herkenbare kleding.

- Op meerdere toernooien en tijdens de landelijke voorjaarscompetitie worden door de hoofdtrainers regelmatig wedstrijden bekeken en nabesproken.

- Vooral jeugd van 11 t/m 15 jaar wordt regelmatig begeleid bij wedstrijden.

- De mogelijkheid bestaat om één keer per seizoen een gesprek aan te vragen met de leraar.

- In het winterseizoen (januari) ontvangen de jeugdspelers een rapport van de leraar.

- In geval van Nederlandse Kampioenschappen, 3- en 4 sterren toernooien en het Winterjeugd A-circuit is daar waar mogelijk een leraar aanwezig om de begeleiding te verzorgen.

- Er worden diverse uitwisselingen en oefenwedstrijden georganiseerd.

 

DICHT BIJ HUIS TRAINEN ZOLANG HET KAN

Wij zijn als Tennisschool van mening dat het van groot belang is om zo dicht mogelijk bij huis te trainen. Lange reistijd kan beter worden benut om extra te trainen, huiswerk te maken of te ontspannen. Natuurlijk gaan wij ook verder kijken zodra blijkt dat een speler het niveau ontgroeid. Per individuele situatie wordt bekeken wat het beste voor de speler is.

 

Wanneer u geïteresseerd bent maken we graag een keer een afspraak zodat uw zoon/dochter bij ons voor kan spelen en we persoonlijk kunnen bespreken wat we kunnen betekenen voor uw kind.

 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.