abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Er zijn diverse mogelijkheden om cursussen en tennislessen te volgen bij ALL-IN

 

 

 

 

PURE BEGINNERSCURSUS

Een speciale cursus voor mensen die nog nooit getennist hebben. In tien lessen van vijftig minuten worden de grondbeginselen van forehand, backhand en service via een goed doordachte methode worden aangeleerd. We verzorgen deze cursus op een binnenbaan zodat een lidmaatschap van een vereniging niet nodig is en de les altijd door kan gaan. In alle tenniscentra starten cursussen voor beginners in oktober. In Heerhugowaard, Hoorn en Hoogwoud starten we ook cursussen in april.

 

IEDERE WEEK LES MET EEN VASTE GROEP VAN UW NIVEAU 

Gevorderde volwassenen kunnen trainen met 4, 6 of 8 personen op één baan. U kunt los aanmelden of met een complete groep. Complete groepen worden als eerste ingedeeld. U wordt op spelniveau ingedeeld. U krijgt een heel seizoen wekelijks les op een vast tijdstip en van een vaste leraar. Zo kunt u dieper ingaan op de moeilijke tennistechniek en wekelijks tactische wedstrijdsituaties trainen. Het lesgeld is afhankelijk van de lestijd, het aantal cursisten en het aantal lesweken.

 

 

COMBINATIE VAN COMPETITIE EN LES, DE AVOND- EN OCHTEND ALL-IN

De meest ideale combinatie, zo vinden velen, is de combinatie van tennisles en dubbelspelcompetitie. Wekelijks speelt u tegen, of traint u met, wisselende spelers. De ene week volgt u les en de andere week speelt u een dubbelspel. Na ongeveer vijf weken wordt de stand opgemaakt. Heeft u veel gewonnen dan stijgt u iets in het schema, heeft u veel verloren dan zakt u iets. Zo speelt iedereen uiteindelijk op zijn/haar eigen niveau. Er zijn combinatievormen waarbij u speelt met een vaste dubbelpartner, maar ook vormen waarbij met wisselende dubbelpartners wordt gespeeld. Los aanmelden is altijd mogelijk. We zoeken graag naar een geschikte partner voor u!

 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.