abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

jeugdindoortennisclubpurebeginnersweyver

 

De tennislessen in Hoogwoud verzorgen we op Sportcentrum De Weyver. We geven zowel les in het zomerseizoen als winterseizoen aan jeugd en volwassenen. Een lidmaatschap is niet nodig (dus geen verplichtingen!). De les gaat altijd door en onder perfecte omstandigheden (op een binnenbaan zijn we niet afhankelijk van zon, regen, wind, sneeuw of bespeelbaarheid van de banen).

Jeugd die tennisles volgt op Sportcentrum De Weyver krijgt ook nog een gratis pas waarmee gebruik kan worden gemaakt van de binnenbanen van maandag t/m vrijdag tussen 14:00 en 19:00 uur. Ook met familie of vrienden die geen tennisles volgen mag onbeperkt worden getennist!

Ook organiseren we voor jeugd en volwassenen diverse toernooien, themadagen en events. Kom gezellig tennissen bij De Weyver in Hoogwoud!

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u ons bellen op 0229-260 771 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.