abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

TV Abbekerk is een leuke recreatieve vereniging met veel actieve jeugd- en volwassen leden. Zo is er op vrijdagavond altijd een wedtsrijd middag/avond voor oudere jeugd en worden er nog diverse gezellige andere activiteiten georganiseerd.

 

ALL-IN verzorgt alle tennislessen. Bij TV Abbekerk worden alleen cursussen aangeboden in het zomerseizoen, van aprl t/m september. We verzorgen over het algemeen 17 lesweken op de maandag tussen 15.00 en 22.00 uur. De jeugdlessen worden ingedeeld door de vereniging. Contacten en aanmeldingen gaan via Erik Nebig. Tel. 06-51841130 en email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

De lessen voor volwassenen worden ingedeeld door ALL-IN. Volwassenen kunnen alleen aanmelden voor tennisles via ALL-IN.

 

Gedurende het winterseizoen, van oktober t/m maart, worden er geen tennislessen op de banen van de vereniging verzorgd. Iedereen kan dan terecht op één van de binnenlocaties waar ALL-IN les verzorgt.

 

Bezoek ook eens de website van de vereniging op www.tv-abbekerk.nl om te zien hoe leuk deze vereniging is!

 

TV Abbekerk, Plantsoenstraat 6, Abbekerk, 0229-582256

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.