abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

 

Gevorderden-I

Een zeer intensieve en leerzame cursus direct aansluitend op de beginnerscursus;

Volleys, lob en smash zijn nieuw; de slagen van de beginnerscursus worden in een cursus van tien lesweken verbeterd; De super ballenmachine zal wekelijks gebruikt worden!

 

Gevorderden-II

Een cursus waarin uw zwakke slagen centraal staan;

Het streven is dat u vanuit alle posities kunt spelen;

Vastheid en positie-spel worden benadrukt;

Met de lesgroep van acht personen wordt onder andere het oplopen naar het net geoefend.

 

Beginnend wedstrijdtennis I en II

Er worden hogere eisen gesteld aan uw ‘vastheid’;

Het aanleren/verbeteren van rotatie-slagen (slice/topspin) is nu belangrijk;

Perfectioneren van voetenwerk, aanvallend tennis en gecontroleerde power.

Team-trainingen (ook voor competitie-teams!)

Leer de techniek tactisch toepassen

Met het team wordt de inhoud grotendeels bepaald; er wordt nadrukkelijk ingegaan op ieders individuele wensen; De trainingen worden zo goed mogelijk op hetzelfde niveau ingedeeld.

Slagen en spelpatronen worden onder voortdurende pressie ‘ingeslepen’.

 

Wedstrijdtennis gevorderd

Wanneer u dit niveau bereikt heeft zal u vaak naast de wekelijkse tennisles nog een tennismoment hebben. Dit kan door vrij te spelen of door deel te nemen aan competities en/of toernooien. Tijdens de trainingen zal aandacht worden besteed aan de punten die u tijdens de wedstrijden zijn opgevallen. De techniek zal worden geperfectioneerd door te herhalen en nog kleine aanpassingen te doen. U leert de bewegingen van de tegenstander te waarnemen en daarop de juiste beslissingen te nemen. Daarbij leert u met nog meer vastheid en precisie te spelen vanuit uw eigen speltype. Deze trainingen worden vaak gevolgd met een groep van maximaal vier tot zes personen, maar ook met acht personen is mogelijk. 

 

Combinatie van wedstrijden spelen en training volgen

 

DE AVOND ALL-IN & DE OCHTEND ALL-IN Een heerlijke manier om op gevarieerde wijze én beter te leren tennissen én wedstrijden te spelen. We bieden deze formule op Sportcentrum Hoorn, Tennishal de Oostertocht (Heerhugowaard) en Tenniscentrum De Koedshal (Oosterblokker). Wekelijks speelt u tegen, of traint u met, anderen. Op een aantal banen wordt er competitie gespeeld terwijl er op één baan getraind wordt. De formule is voor ieder spelniveau geschikt, behalve voor pure beginners. Er wordt iedere vijf weken gepromoveerd/gedegradeerd zodat u verzekerd bent van gelijkwaardig tegenspel. Er zijn ook speciale Ochtenden ALL-IN voor 60-plussers; deze ‘jonge ouderen’ kunnen echter ook aan andere Ochtenden deelnemen.

 

 

 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.