abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Team

Van links naar rechts "Jesper, Edwin, Jan-Willem, Wesley, Carlos, Yuri, Leonie, Marco, Martine en Joris"

 

Alle leraren zijn gediplomeerd of zitten in de afrondende fase van hun opleiding. We hebben een team met een uitstekende mix van ervaring en nieuwe inbreng die ons allen scherp houdt. De leraren hebben naast de lerarenopleiding nog een interne opleiding/stage gevolgd bij ALL-IN waardoor zij perfect passen in het ALL-IN systeem!

 

PRETTIG KENNIS TE MAKEN!

Joris Joris Kleinloog is sinds 2005 eigenaar van de tennisschool. Daarvoor heeft hij acht jaar les verzorgd voor ALL-IN en is in het bezit van zowel de KNLTB A, als B diploma. Hij heeft namens de KNLTB de instroom en basisniveau A trainingen in Hoorn verzorgd en de prestatieve regionale TTS trainingen tot op het hoogste niveau. Zelf heeft hij als A-speler veel ervaring opgedaan en dat brengt hij over naar de leerlingen en het lerarenteam.
Jan Willem Jan Willem Kubbinga. Jan Willem staat bekend om zijn enthousiaste en actieve houding. Hij speelt zelf al jaren op cat. 3 niveau. In 2018 speelt hij nog steeds in de tweede klasse van de landelijke herencompetitie. Hij verzorgt tennisles en is daarnaast werkzaam op kantoor bij ons. Hij organiseert onder andere de oefenwedstrijden, thematrainingen en diverse toernooien.
Yuri Yuri Moegio is een leuke, spontane en gezellige man. Een echte ervaren, gediplomeerde en trouwe clubleraar. Hij is sinds april 2016 de vaste clubleraar bij de Enkhuizer Tennis Club. De vereniging maakt een groei door de afgelopen jaren mede door Yuri en de goede samenwerking tussen hem en de commissies.
   
 Martine  
Wesley Wesley DeKwaadsteniet. Wesley is als speler en trainer opgegroeid bij Tennisschool ALL-IN. Hij verzorgt tennisles bij ons sinds 2007. Hij is momenteel hoofd (en selectie) trainer bij TV Hoorn. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de hoogste cometitieteams bij de volwassenen en de jeugdselectie. Als speler van het eerste team van TV Hoorn is hij ook nog actief in de eerste klasse landelijk. 
ramon blaauwbroek Ramon Blaauwbroek werkt sinds april 2015 al 12,5 jaar bij de tennisschool. Een aantal jaren geleden heeft hij via het CIOS de B-opleiding van de KNLTB gevolgd waardoor hij een nog completere leraar is geworden. Hij is onder andere de vaste leraar bij TV Swaegh, TV het Woud en TV De Balletuin. Hij staat bekend om zijn enthosuiasme en zijn organisatorisch vermogen. Echt een topper!
Edwin Edwin Küller. Edwin behoort sinds april 2005 vast tot ons team. Hij verzorgt les aan jonge jeugd, recreatieve volwassenen en de prestatieve spelers t/m eerste klasse niveau. Met meer dan 30 jaar ervaring en zijn Volendamse gezelligheid een vast gezicht van ons team!
 

 

Jesper Jesper de Wit is bij ons werkzaam sinds 2011 en is in bezit van het CIOS diploma en het bijbehorende KNLTB diploma voor tennisleraar. Sinds oktober 2014 is hij de vaste clubleraar bij TV De Kaag. Dat is te merken, want sinds die tijd zijn er veel jeugdleden en volwassen leden bijgekomen om speciaal bij hem te lessen. Vanaf oktober 2017 verzorgt Jesper de ALL IN REGIOtrainingen voor talentvolle jeugd.
Marco Marco van Bavel. Marco is een echte verenigingstrainer. Hij is van 2009 tot 2016 de vaste clubtrainer van TV Swaegh geweest en is nu de vaste clubleraar bij TV De Drieban in Venhuizen. Als combinatiefunctionaris (vanuit de gemeente Hoorn) heeft hij veel ervaring opgedaan in het organiseren van clubactiviteiten en het betrekken van scholen hierbij. 
 daan boekhout Daan Boekhout, CIOS-gediplomeerd, is jong en bruisend. Al ruim tien jaar werkzaam bij ALL-IN.  Sinds april 2012 is hij hoofdtrainer bij LTC Wings Blokker. Onder andere door zijn uitstekende samenwerking met de jeugdcommissie is het aantal jeugdleden gegroeid van 60 naar zo'n 130 jeugdleden! Een betrokken en fantastische leraar!
  Charlie Koper is naast zijn rol als gediplomeerde tennisleraar ook een uitstekende wedtrijdspeler (cat. 3 niveau). In zomerseizoen 2015 is hij voor het eerst les gaan verzorgen bij ons. We zijn er van overtuigd dat Charlie binnen ons team door zal groeien tot een vaste ALL-IN leraar.
  Wanja Regelmeijer. Wanja komt uit een echte tennisfamilie en is als speelster en trainster opgeleid door Tennisschool ALL-IN. Zij weet als geen ander hoe een leuke les ook zeer leerzaam en vermoeiend kan zijn. Sinds april 2008 verzorgt Wanja tennisles bij ALL-IN.
Leonie  Leonie Alberts straalt haar vrolijkheid en gedrevenheid overop haar leerlingen. Ze is helemaal gek van tennis en verzorgt daarnaast ook conditietrainingen en diverse fitness onderdelen.  Ze is tenniskidsfunctionaris bij haar vereniging (Het Gouwtje), organiseert diverse activiteiten en zelfs een tenniskamp. Echt een betrokken lerares waar iedereen les van wil hebben!
 Carlos  Carlos Ouwehand heeft ons team in 2016 versterkt. Een jonge, enthousiaste, kundige en gedreven leraar. Zelf tennist Carlos nog op een zeer hoog niveau (categorie 2!). Aan welk niveau hij zelf les geeft maakt hem niets uit; "ik vind het leuk om doelen te stellen samen met mijn leerlingen en die proberen te halen, welk niveau maakt dan niet uit als er maar met beleving en plezier getennist wordt" aldus Carlos. 

 

 

 

 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.