abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

ALL-IN verzorgt tennisles op twee manieren. 

 

1) Geheel zelfstandig op een binnenbaan (of banen) van een tenniscentrum. Om les op een binnenbaan te kunnen volgen hoeft u geen lid te zijn van een vereniging. Ook maakt het niet uit waar u eventueel lid bent. Iedereen is welkom. Zo kunnen spelers van verschillende verenigingen toch met elkaar tennisles volgen. In de folder is de huur voor de binnenbaan al doorberekend.  

 

We verzorgen deze niet-clubgebonden lessen het hele jaar door op het Sportcentrum Hoorn, Sportcentrum De Weyver (Hoogwoud) en Tennishal De Oostertocht (Heerhugowaard). Verder verzorgen we deze lessen gedurende het winterseizoen, van oktober t/m maart, nog in Tenniscentrum De Koedshal (Oosterblokker), Sportcentrum De Dars (Wervershoof) en in de Stebo Tennishal (Hem).

 

2) Op de tennisbanen van een vereniging aan leden van die vereniging. Om de les te kunnen volgen moet u lid zijn van de vereniging (m.u.v. acties). In het lestarief hoeft geen huur meer voor de tennisbaan te worden doorberekend waardoor het volgen van tennisles voordelig is.

 

Links op deze pagina ziet u alle locaties waar we tennisles verzorgen. Voor meer informatie of een routebeschrijving kunt u een locatie aanklikken.

 

Zoals u ziet bieden we de beste service in heel West-Friesland voor jong en oud!

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.