abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner


TeamTennisschool ALL-IN is in 1980 gestart in Hoorn. Inmiddels verzorgen we tennisles op zestien locaties. We verzorgen les namens tien verenigingen aan leden van die verenigingen. Daarnaast verzorgen we het hele jaar door geheel zelfstandig (niet-clubgebonden) lessen op de binnenbanen van Sportcentrum Hoorn, Tennispark Heerhugowaard (sinds 1981) en Sportcentrum De Weijver in Hoogwoud (sinds 1994). Gedurende het winterseizoen verzorgen we deze lessen ook in Tenniscentrum De Koedshal in Oosterblokker, De Stebohal in Hem en Sportcentrum De Dars in Wervershoof.

 

Voor de binnenlessen in deze tenniscentra is een lidmaatschap niet verplicht. Bovendien gaan de trainingen in deze centra onder perfecte omstandigheden altijd door.

 

UITSTEKENDE LERAREN

De leraren zijn in het bezit van minimaal een KNLTB A-diploma of zijn in de fase van afronding van hun lerarenopleiding na het volgen van een stageperiode bij ALL-IN.Daarbij zijn ze allen intern zo opgeleid dat ze prima in staat zijn om les te verzorgen aan grotere lesgroepen. De maandelijkse vergaderingen en bijscholingsdagen zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

 

GOEDE ORGANISATIE

De drie kantoormedewerkers zorgen ervoor dat Tennisschool ALL-IN een prima organisatie heeft. Ook wordt daardoor de kwaliteit van de trainingen bewaakt. Iedere cursist kan feedback geven aan ons. We doen er iets mee! Natuurlijk zorgen we ervoor dat een zieke leraar vervangen wordt. Door de voortdurende zorg van de Tennisschool is continuïteit, ook op langere termijn, gewaarborgd. Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. In de maanden februari, maart en september ook op diverse avonden en in het weekend. Een email sturen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

RECREATIEF TENNIS

Het gehele jaar door krijgen wekelijks ongeveer 2000 personen les van één van de 16 gediplomeerde ALL-IN leraren. Tennisschool ALL-IN is gespecialiseerd in het verzorgen van recreatieve tennislessen. Van pure beginner tot ver gevorderd, iedereen is bij ons welkom en voor iedereen worden diverse activiteiten georganiseerd naast de tennislessen.

 

PRESTATIEF TENNIS

TV Hoorn en Tennisschool ALL-IN verzorgen ook zeer prestatieve trainingen tot/met cat. 2 niveau. Conditietrainingen, individuele trainingen, meerdere trainingsuren per week, extra oefenwedstrijden, een fitnessprogramma, alles is mogelijk. De hoofdtrainers zijn regelmatig langs de baan te vinden tijdens toernooien en competities om spelers te begeleiden. Bovendien zorgen zij in samenspraak met eigenaar Joris Kleinloog voor een persoonlijk ontwikkelingsplan. 

 

 

 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.