abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

 

 

We zijn zeer verheugd dat we sinds oktober 2012 op meerdere avonden les kunnen verzorgen in het mooie Sportcentrum De Dars. In Sportcentrum De Dars verzorgen we les van 1 oktober t/m 31 maart. In totaal verzorgen we 22 weken les. We verzorgen geen les in de kerstvakantie. Voor volwassenen is een lidmaatschap van een vereniging niet vereist. De jeugdlessen worden (met uitzondering van de pure beginners) verzorgd aan leden van TV De Kaag (Wervershoof).

 

 

WEKELIJKS LES MET EEN VASTE GROEP

Jeugd en volwassenen kunnen wekelijkse lessen boeken met een groep van maximaal vier, zes of acht personen. In het winterseizoen verzorgen we 22 lesweken. We bieden les op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 15.00 en 22.00 uur.

  

PURE BEGINNERS VOLWASSENEN

Vanaf oktober bieden we een cursus van tien weken aan. Een gratis elfde theorieles en het gebruik van een racket is all-in. Een lidmaatschap is niet vereist. Na tien weken krijgt u de mogelijkheid om direct aansluitend nog tien lessen te boeken. 

  

Voor volwassenen organiseren we diverse gezellige recreatieve toernooien.

  

PURE BEGINNERS JEUGD

Vanaf oktober t/m maart bieden we een cursus van 22 weken aan. We maken gebruik van aangepaste ballen, velden en rackets voor meer spelbeleving. Het gebruik van alle materialen zoals een passend racket tijdens de les is "ALL-IN". Een lidmaatschap is niet vereist.

De ideale voorbereiding om vanaf april lid te worden bij TV De Kaag of een andere vereniging!

 

Voor meer informatie over Sportcentrum De Dars (bijvoorbeeld om zelf een keer een tennisbaan te huren) kunt u kijken op www.dedars.nl 

 

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.