abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Het Sportcentrum Hoorn is al 25 jaar het hart van Tennisschool ALL-IN. Wekelijks trainen zo'n 450 kinderen en 450 volwassenen onder leiding van een van de 14 enthousiaste tennisleraren. Om op een binnenbaan les te volgen is een lidmaatschap van een vereniging niet nodig. Het Sportcentrum staat bekend als modern en van alle luxe voorzien. Zo zijn onlangs alle tapijtbanen geheel vernieuwd! De bar is altijd open zodat er gezellig nagezeten kan worden.

 

  

COMBINATIE VAN TENNISLES EN COMPETITIE 

De ochtend all-in verzorgen we van okt. t/m mrt. op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur en van apr. t/m sep. op dinsdagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur.

De avond all-in verzorgen we het hele jaar door op maandagavond en vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur.

De junior club all-in verzorgen we op dinsdagmiddag tussen 17.00 en 19.00 uur.

 

WEKELIJKS LES MET EEN VASTE GROEP

Jeugd en volwassenen kunnen wekelijkse lessen boeken met een groep van maximaal vier, zes of acht personen. In het zomerseizoen verzorgen we 18 lesweken en in het winterseizoen 22 lesweken. Het hele jaar door zijn er lesmogelijkheden van maandag  t/m zaterdag. Een lidmaatschap is zowel in de zomer als in de winter voor deze overdekte lessen niet nodig.

 

PURE BEGINNERS VOLWASSENEN

Twee keer per jaar, in april en oktober, bieden we een cursus van tien weken aan. Een gratis elfde theorieles en het gebruik van een racket is all-in. We organiseren speciale "toernooien" voor de pure beginners. Het is de ideale cursus als voorbereiding op het lidmaatschap van TV Hoorn of een andere vereniging.

 

PURE BEGINNERS JEUGD

De jeugd beginnerscursus start in Hoorn in april en in oktober. Gedurende het zomerseizoen bieden we 18 lessen aan. Gedurende het winterseizoen 22 lessen. We maken gebruik van aangepaste ballen, rackets, tennisvelden, de ballenmachine en een lange tennismuur om de spelbeleving zo hoog mogelijk te maken. 

 

Zowel voor jeugd als volwassenen organiseren we gezellige toernooien.

 

Voor meer informatie over het Sportcentrum Hoorn of om bijvoorbeeld zelf eens een binnenbaan te huren kunt u gaan naar www.sportcentrumhoorn.nl 

 

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.