abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Tenniscentrum De Koedshal heeft een gezellige en gemoedelijke uitstraling. De vier tapijtbanen en twee kunstgrasbanen zijn overdekt zodat de les altijd door kan gaan. We verzorgen diverse cursussen van oktober t/m maart. Er worden over het algemeen cursussen verzorgd van 22 weken. Een lidmaatschap  van een vereniging is niet vereist.

 

KOFFIETENNIS

Iedere ochtend van maandag t/m vrijdag organiseren we het koffietennis. Een gezellige combinatie van tennisles krijgen, dubbelspelwedstrijden spelen en gezellig nazitten. Voor komend winterseizoen is nog ruimte op de dinsdag om 09.00 en 10.00 uur. Woensdag t/m vrijdag is volgeboekt.

 

JEUGDLESSEN

Op alle doordeweekse middagen en op zaterdagochtend worden jeugdtrainingen verzorgd. Jeugd kan les volgen in een groep van max. vier, zes of acht personen. Van pure beginner tot ver gevorderd, iedereen kan trainen op eigen niveau.

 

VOLWASSENEN

Op alle avonden en zaterdagochtend zijn er lesmogelijkheden voor volwassenen. Volwassenen kunnen les boeken in een groep van max. vier of zes personen op een baan. U kunt los aanmelden of met een complete groep.

 

 

Voor informatie over De Koedshal en hoe u zelf een baan kunt huren kunt u kijken op www.koedshal.nl 

 

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.