abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner


In Heerhugowaard verzorgen we al meer dan 30 jaar tennisles op de binnenbanen van Tennishal De Oostertocht. We werken zeer goed samen met Tennisvereniging Heerhugowaard die het complex als thuisbasis heeft. ALL-IN verzorgt in Heerhugowaard alleen les aan volwassenen. Zowel pure beginners als gevorderden kunnen bij ons altijd terecht.

U hoeft geen lid te zijn van een vereniging om bij ons les te kunnen volgen! 

 

PURE BEGINNERS VOLWASSENEN

Twee keer per jaar, in april en oktober, bieden we een cursus van tien weken aan voor maar € 90,- per persoon. Een gratis elfde theorieles en het gebruik van een racket is all-in. We organiseren speciale "toernooien" voor de pure beginners. Het is de ideale cursus als voorbereiding op het lidmaatschap van TV Heerhugowaard of een andere vereniging.

 

 

Vanaf oktober bieden we een cursus in de avond aan op woensdag om 19.00 uur, woensdag om 20.00 uur en donderdag om 21.00 uur. In de ochtend kunt u terecht op woensdag en vrijdag om 09.00 of 10:00 uur. 

Op een ochtend betaalt u komend seizoen slechts € 79,- per persoon!

 

 

IEDERE WEEK LES MET EEN VASTE GROEP

In het winterseizoen, van oktober t/m maart, verzorgen we 22 weken tennisles op maandag- t/m donderdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur. Er kan les worden gevolgd in een groep met maximaal vier, zes of acht personen. U wordt ingedeeld op niveau. Wie met een complete lesgroep aanmeldt krijgt voorrang op "losse aanmeldingen". 

 

In het zomerseizoen verzorgen we 18 weken tennisles op woensdagavond en donderdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur. Bij genoeg aanmeldingen eventueel ook nog op andere avonden. Op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur organiseren we de Avond ALL-IN, de combinatie van tennisles en dubbelspelwedstrijden spelen.

 

 

 

COMBINATIE VAN TENNISLES EN COMPETITIE 

 

In het winterseizoen organiseren we deze unieke combinatie van tennisles en competitie spelen (De Ochtend ALL-IN) op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur. De ochtend ALL-IN speciaal voor 55 plussers is op vrijdag van 11.00 tot 11.50 uur.

 

In het zomerseizoen organiseren we de ochtend all-in op dinsdagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur, op woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 en op vrijdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur. De avond all-in is op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur!

 

 

In Heerhugowaard organiseren we regelmatig recreatieve gezelligheidstoernooien op zaterdagavond. Speciaal voor cursisten van ALL-IN en georganiseerd door een ALL-IN tennisleraar.

 

Voor informatie over Tennisvereniging Heerhugowaard klikt u op www.tvheerhugowaard.nl 

 

 

 

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.