abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

tennisbaanBij Tennisvereniging LTC Wings in Blokker verzorgen we tennisles sinds april 2012. Een grote en gezellige vereniging met aandacht voor alle leeftijden en niveaus. Van april t/m september verzorgen we in principe 18 buitenlessen op de in 2012 geheel nieuw aangelegde kunstgrasbanen van de vereniging. Er zijn voor jeugd en volwassenen lesmogelijkheden van maandag t/m vrijdag. Om het zomerseizoen les te kunnen volgen is een lidmaatschap vereist (m.u.v. acties).

 

Gedurende het winterseizoen van oktober t/m maart worden er geen buitenlessen verzorgd. Zowel de jeugdlessen als de lessen voor volwassenen worden dan overdekt verzorgd in De Koedshal. In de winter verzorgen we 22 weken les. Er zijn in de winter lesmogelijkheden van maandag t/m zaterdag. Een lidmaatschap van de vereniging is in de Koedshal niet vereist.

Voor meer informatie over de vereniging kunt u naar de website van LTC Wings gaan.

 

Vanaf april biedt LTC Wings Blokker aan pure beginners, jeugd en volwassenen, de mogelijkheid om zeer laagdrempelig te starten met tennis. Jeugd kan lid worden inclusief 17 tennislessen van 50 minuten en volwassenen kunnen 8 lessen volgen zonder direct lid te hoeven worden. Bel naar 0229-260 771 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden en meer informatie.

 

 

LTC Wings, Boekert 5, Oosterblokker, 0229-262256

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.