abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

TV De Balletuin is een kleinschalige en gezellige tennisvereniging. Een rustig gelegen park waar kinderen en volwassenen welkom zijn en heerlijk kan worden getennist. De vereniging beschikt over 4 kunstgrasbanen. Op het complex worden de tennistrainingen verzorgd door Tennisschool ALL-IN, zowel individueel als in groepsverband. We verzorgen van april t/m september les op dinsdag, woensdag en donderdag.

 

ACTIE VOOR PURE BEGINNERS

 

VOLWASSENEN

Pure beginners die nog nooit lid zijn geweest kunnen in maart gebruik maken van een fantastisch aanbod. Volwassenen kunnen acht tennislessen van 50 minuten boeken voor maar € 49,-. Er wordt les gegeven op dinsdag en/of woensdag van 19.10 - 20.00 uur. Een lidmaatschap is gedurende deze acht weken niet nodig en wij zorgen voor een passend racket voor tijdens de les. Na deze cursus krijgt u een aanbod om eventueel lid te worden en door te lessen.

 

JEUGD (5 t/m 10 jaar)

Voor beginnende jeugd die nog nooit lid is geweest van de vereniging geldt dat voor maar 99 euro, 17 tennislessen van 50 minuten kunnen worden gevolgd van april t/m september. Ook is de jeugd direct lid van de vereniging zodat kan worden deelgenomen aan de leuke activiteiten die worden georganiseerd. Tijdens de lessen wordt gezorgd voor een racket. De les wordt verzorgd op dinsdag- of donderdagmiddag. Er wordt geen les verzorgd van 5 juli t/m 15 augustus.

 

AANMELDEN VOOR DE ACTIE

Meld nu aan door naam, geboortedatum en telefoonnummer te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze administratie op 0229-260 771. Geef wel aan dat het om de beginnersactie bij TV De Balletuin gaat en eventuele voorkeursdag/tijden. VOL=VOL

 

GRATIS TENNISCLINIC VOOR JEUGD BEGINNERS OP ZATERDAG 14 MAART

Op zaterdag 14 maart is alle jeugd van 5 t/m 10 jaar welkom bij TV De Balletuin om gratis te ervaren hoe gezellig en sportief tennis is. Om 13.30 starten we met de warming up. Vervolgens wordt er les gegeven, is er een echte ballenmachine, een korte tennisdemonstratie en zijn er tennisspelletjes te doen. Om 15.00 uur sluiten we af. Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs!!

Voor meer informatie over TV De Balletuin kunt u terecht op http://balletuin.nl/

 

Weegbree 80A
1689ND Zwaag
telefoon: 0229-238 956

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.