abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

TV de Drieban is een grote vereniging met zes tennisbanen. Er wordt gelest door jeugd en volwassenen, van pure beginner tot ver gevorderd, iedereen is welkom! In het zomerseizoen worden van april t/m september in principe 18 lessen verzorgd op een buitenbaan van de vereniging. De vaste lesdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Bij voldoende aanmeldingen mogen we vanaf april 2013 ook op donderdag les verzorgen! Een lidmaatschap van de vereniging is vereist om gedurende het zomerseizoen les te kunnen volgen (m.u.v. acties).

In het winterseizoen wordt er buiten geen tennisles verzorgd. Iedereen kan van oktober t/m maart een serie van 22 lessen boeken op maandag of vrijdag in de Stebo Tennishal in Hem.

 

Vanaf april biedt TV De Drieban aan pure beginners, jeugd en volwassenen, de mogelijkheid om zeer laagdrempelig te starten met tennis. Jeugd kan lid worden inclusief 17 tennislessen van 50 minuten en volwassenen kunnen 8 lessen volgen zonder direct lid te hoeven worden. Bel naar 0229-260 771 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden en meer informatie.

 

Voor meer informatie over de vereniging en het lidmaatschap gaat u naar www.tvdedrieban.nl

 

TV De Drieban, Koggeweg 45c, Venhuizen, 0228-542164

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.