abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Tennisvereniging De Kaag is een mooie vereniging met zes kunstgrasbanen waarop het hele jaar door heerlijk buiten kan worden getennist. Er worden diverse competities en toernooien voor zowel jeugd als volwassenen georganiseerd. Ramon Blaauwbroek is al meer dan vijf jaar de vaste clubleraar bij TV De Kaag. Hij organiseert diverse activiteiten naast zijn tennislessen.

 

HET ZOMERSEIZOEN

Gedurende het zomerseizoen worden alle lessen verzorgd op de banen van de vereniging. Een lidmaatschap is hierdoor vereist (m.u.v. acties). We verzorgen les op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 15.00 en 22.00 uur en op woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur.

Over het algemeen verzorgen we 18 lesweken. Jeugd kan kiezen uit een lesgroep van maximaal vier personen of maximaal acht personen. Volwassenen trainen over het algemeen met maximaal vier personen. Wel is op verzoek een grotere groep mogelijk en ook een roulatiesysteem behoort tot de opties.

 

HET WINTERSEIZOEN

De jeugdtrainingen bestaan uit 22 lesweken van oktober t/m maart. De eerste drie weken wordt er buiten les gevolgd. Vervolgens gaan we 16 weken trainen op een binnebaan van De Dars om daarna weer drie weken buiten les te volgen bij de vereniging.

 

Volwassenen kunnen in het winterseizoen kiezen uit 16 lesweken op een buitenbaan bij de vereniging of 22 lesweken op een binnenbaan van Sportcentrum De Dars.

 

SLECHT WEER REGELING WINTERLESSEN VOLWASSENEN

Voor de buitenlessen geldt dat bij uitval in verband met de weersomstandigheden de eerste vijf lessen worden ingehaald. Daarna schuiven we uitgevallen lessen op tot uiterlijk de laatste week van maart. Daarna vervallen de lessen. Op een binnenbaan worden uiteraard alle 22 lessen in ieder geval gegeven. 

 

Voor meer informatie over de vereniging en lidmaatschap kunt u gaan naar www.tvdekaag.nl

 

 

TV De Kaag, Slotlaan 17, Wervershoof, 0228-582964

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.