abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

ALGEMENE INFORMATIE

Tennisvereniging Hoorn is met ruim 1100 leden de grootste tennisvereniging van Hoorn en omstreken. Van beginnende tennisser tot het hoogste niveau van Nederland. Voor ieder lid worden activiteiten georganiseerd. Het eerste team van de vereniging komt uit in de eerste klasse van de landelijke competitie. Dat is bijna het hoogste niveau van Nederland. En dat met voornamelijk spelers uit de eigen jeugdopleiding.

 

In het zomerseizoen verzorgen we les aan leden van de vereniging op de buitenbanen van de vereniging. Er wordt gespeeld op gravelbanen. Bij slecht weer gaan jeugdlessen altijd door. Als er binnenbanen vrij liggen kan er kosteloos binnen worden gelest. Zijn er geen banen beschikbaar, dan zal er een vervangende theorieles of conditietraining worden verzorgd.

 

Volwassenen hebben de mogelijkheid om bij slecht weer een binnenbaan te huren voor € 6,- per uur per lesgroep. Zo kan de tennisles vaak toch nog doorgaan ondanks slecht weer. Vervalt de tennisles volledig, dan vervallen alleen de eerste twee uitgevallen lessen. Daarna bieden we garantie op de overige lesweken.

 

In het winterseizoen zijn de banen van de vereniging gesloten. Wie dan les wil volgen kan terecht bij ALL-IN op het Sportcentrum Hoorn.

 

WEKELIJKS LES MET EEN VASTE GROEP

Jeugd kan wekelijkse lessen boeken met een groep van maximaal vier of acht personen. Volwassenen kunnen wekelijkse lessen boeken met een groep van maximaal vier personen. In het zomerseizoen verzorgen we in principe 18 lesweken. Er zijn lesmogelijkheden van maandag  t/m zaterdag. Wanneer er geen buitenbanen beschikbaar zijn voor tennisles, dan kan er in de hal worden gelest. We brengen in dat geval geen baanhuur in rekening.

 

COMBINATIE VAN TENNISLES EN COMPETITIE, HET KOFFIETENNIS

Gedurende het zomerseizoen verzorgen we op vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur het koffietennis. Per ochtend speelt u een wedstrijd van 50 minuten en volgt u 50 minuten training met acht personen op twee tennisbanen. Er wordt vooral buiten op gravel gespeeld en af en toe wordt er in de hal een les gevolgd. Tijdig aanmelden is vereist, want deze cursus is vaak zeer snel volgeboekt.

 

PURE BEGINNERS

We adviseren pure beginners om aan te melden voor de beginnerscursus op Sportcentrum Hoorn. Een lidmaatschap is dan niet vereist, de les wordt verzorgd op een binnenbaan en wij verzorgen alle materialen en een gratis informatiebijeenkomst.

 

Zo kunt u eerst kijken of tennis uw sport is voordat u lid wordt van de vereniging. Ook is het beter voor iedere beginner om eerst de juiste techniek te leren om vervolgens mee te kunnen doen aan de vele activiteiten die de vereniging organiseert. Tussentijds lid worden van de vereniging is altijd mogelijk.

 

Voor meer informatie over Tennisvereniging Hoorn kunt u gaan naar www.tvhoorn.nl 

 

 

TV Hoorn, Holenweg 14A, Hoorn-NH, 0229-216855

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.