abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

TV Swaegh is de laatste jaren erg aan het groeien. Er is een grote jeugdafdeling en een zeer actieve jeugdcommissie. Marco van Bavel is nu al ruim drie jaar de vaste clubtrainer. Hij is betrokken en enthousiast. Naast de tennislessen organiseert hij het limonadetennis, de clubkampioenschappen en extra wedtsrijden voor de jeugd. Er wordt in de zomer les verzorgd op alle dagen behalve dinsdag.

 

In het zomerseizoen verzorgen we van april t/m september 18 weken tennisles op de buitenbanen van de vereniging. Jeugd kan kiezen uit een lesgroep van maximaal vier of maximaal acht personen. Volwassenen trainen voornamelijk met een lesgroep van vier personen. Op verzoek kunnen er ook grotere groepen zich aanmelden en werken met een rouleerschema. 

 

In het winterseizoen van oktober t/m maart traint alle jeugd 22 weken in De Koedshal. Door een ruime subsidie van de vereniging blijven de winterlessen betaalbaar. Daardoor is de continuïteit van de jeugdige tennissers gewaarborgd en ontwikkelen de spelers goed!

 

Volwassenen kunnen gedurende het winterseizoen een cursus boeken op een binnenbaan van Sportcentrum Hoorn of De Koedshal.

 

In de winter bieden we tennisles van maandag t/m zaterdag.

 

Voor meer informatie over de vereniging en/of lidmaatschap gaat u naar www.tvswaegh.nl 

 

TV Swaegh, Dorpsstraat 225A, Zwaag, 0229-261910

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.