abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Tennisvereniging Het Woud staat bekend om de gezelligheid. Voor zowel jeugd als volwassenen wordt er veel georganiseerd door de vele vrijwilligers. Het park is onlangs helemaal vernieuwd en ziet er erg mooi uit!

 

ALL-IN verzorgt alle tennislessen aan leden van de vereniging. Het hele jaar door wordt er buiten gelest op de kunstgras tennisbanen. In het zomerseizoen worden er cursussen verzorgd van 18 lesweken. In het winterseizoen worden er cursussen verzorgd van 16 lesweken. De lessen zijn in principe op de woensdag tussen 12.30 en 22.00 uur. Soms ook op vrijdag als er teveel aanmedlingen zijn om iedereen op woensdag te kunnen plaatsen.

 

MAART; ACTIE VOOR PURE BEGINNERS

 

VOLWASSENEN

Pure beginners die nog nooit lid zijn geweest kunnen in maart gebruik maken van een fantastisch aanbod. Volwassenen kunnen acht tennislessen van 50 minuten boeken voor maar € 49,-. Er wordt les gegeven woensdagavond. Een lidmaatschap is gedurende deze acht weken niet nodig en wij zorgen voor een passend racket voor tijdens de les. Na deze cursus krijgt u een aanbod om eventueel lid te worden en door te lessen.

 

JEUGD (5 t/m 10 jaar)

Voor beginnende jeugd die nog nooit lid is geweest van de vereniging geldt nu dat voor maar 99 euro, 17 tennislessen van 50 minuten kunnen worden gevolgd van april t/m september. Ook is de jeugd direct lid van de vereniging zodat kan worden deelgenomen aan de leuke activiteiten die worden georganiseerd. Tijdens de lessen wordt gezorgd voor een racket. De les wordt verzorgd op woensdagmiddag. Er wordt geen les verzorgd van 5 juli t/m 15 augustus.

 

AANMELDEN VOOR DE ACTIE

Meld nu aan door naam, geboortedatum en telefoonnummer te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze administratie op 0229-260 771. Geef wel aan dat het om de beginnersactie bij TV het Woud gaat en eventuele voorkeur voor tijden. VOL=VOL

 

GRATIS TENNISCLINIC VOOR JEUGD BEGINNERS OP ZONDAG 22 MAART

Op zondag 22 maart is alle jeugd van 5 t/m 10 jaar welkom bij TV het Woud om gratis te ervaren hoe gezellig en sportief tennis is. Om 10.30 starten we met de warming up. Vervolgens wordt er les gegeven, is er een echte ballenmachine, een korte tennisdemonstratie en zijn er tennisspelletjes te doen. Om 12.15 uur sluiten we af. Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs!!

 

Kom ook tennissen bij TV het Woud in Nibbixwoud! Meer informatie over de vereniging en hoe u lid kunt worden vindt u op www.twoud.nl

 

 

TV 't Woud, 't Woud 1C, Nibbixwoud, 0229-573306

From Address:

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.