abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

DE GEZELLIGE ALL-IN TOERNOOIEN, LEUK EN LEERZAAM

Ieder jaar organiseren we diverse toernooien voor zowel jeugd als volwassenen. Het doel van de recreatieve all-in toernooien is vooral een leuke tennismiddag of tennisavond beleven. Winnen staat niet centraal, er wordt meestal afgeweken van de officiële tennisregels en er wordt makkelijk met elkaar omgegaan.

 

Voor volwassenen organiseren we het "Drempelvrees" toernooi, het "taarten" toernooi, het "bitterballen" toernooi, het "Kerst" toernooi, het "Tia Maria" toernooi, het "Tennisliefde" toernooi en nog veel meer gezellige thema toernooien.

 

Jeugd kan deelnemen aan diverse leerdagen, oefenwedstrijden en recreatieve toernooien. Zo is op 25 november Sinterklaas langs geweest bij het Sinterklaastoernooi en gaan de kinderen leuke spelletjes doen naast de wedstrijden tijdens het grote Kerst jeugdtoernooi op zondag 16 december.

 

 Op onze toernooien voor volwassenen en jeugd is er altijd een extra uitleg voor de beginnende tennissers over het tennisspel door één van onze leraren! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A A N M E L D I N G   U I T S L U I T E N D   Z O :

 

Door uw aanmelding te mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vermeld de volgende gegevens:

  1. voor welk toernooi c.q. welke toernooien uw aanmelding geldt (datum en naam toernooi);
  2. uw voornaam en uw achternaam (dit eventueel ook van anderen die u wenst op te geven);
  3. het soort cursus dat u nu volgt, uw lesdag en lestijd en de naam van uw leraar.
  4. uw telefoonnummer

 

Het inschrijfgeld dient bij de eerst volgende les betaald te worden aan uw tennisleraar!

 

U krijgt altijd bericht per mail terug, ook wanneer het toernooi al volgeboekt is. Wanneer u binnen zeven dagen geen bevestiging heeft ontvangen van ons gaat er iets mis met de aanmelding. U kunt dan het beste even bellen naar 0229-260 771. Indien u zich terug trekt van een toernooi, om welke reden ook, zal er geen teruggaaf van het inschrijfgeld kunnen plaatsvinden.

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.