abn-logofysiocentrum hoorn logokarsten travelstore logologo schlogo sprintprintmitsubishi motors drive earth logoSSH logo kleiner

Veel jeugdspelers bij Tennisschool ALL-IN zijn actief tijdens de nationale ranglijst wedstrijden. Deze ranglijsttoernooien (* toernooien) vinden vooral plaats tijdens schoolvakanties en een aantal weekenden. Op deze toernooien zijn in de cat. t/m 12 en t/m 14 jaar punten te verdienen voor de Nederlandse Ranglijst.

 

K toernooien zijn er op verschillende niveau‘s van 1* naar 2**, naar 3*** en uiteindelijk naar de hoogste 4**** toernooien. Om deel te kunnen nemen is een lidmaatschap van een vereniging vereist. De toernooien zijn bedoeld voor de meer gevorderde (prestatieve) jeugd.

 

Tennisschool ALL-IN verzorgt wedstrijdbegeleiding aan selectiespelers, daar waar mogelijk, tijdens het Alsema en van Duin Toernooi bij TV Hoorn in juli (*), tijdens het KLM open DVH tennistoernooi in Amstelveen in augustus (tijdens het prestatieve tenniskamp) en bij de meeste *** en **** toernooien. 

 

 

Share

Copyright ©2013 Tennisschool ALL-IN,
®Alle rechten voorbehouden.